AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi kada je videla snimak njihove svađe.

Miljana Kulić ove noći gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja i urednika portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, gde odgovara na sva ona pitanja koja su publiku zanimala.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom večeri Miljana je ispričala i kako je protekla proslava prvog rođendana njenog sina. Tom prilikom Miljana je rekla i da je njen bivši cimer iz Bele kuće, Mirko Gavrić, bio na ovom slavlju. Za vreme svog izlaganja Kulićeva je rekla da je u svađi sa Mirkom, a zatim mu se javno izvinjavala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Fenomenalno je bilo. Dekoracija je bila fantastična, isto i torte. On je kao lutkica, kao anđeo je. Ne plaši se ni vode, obožava pesak. Rođendan je fantastično protekao, bila je Milica Dugalić koja je pevala, Mirko Gavrić je bio i Maja Marinković. Ovom prilikom želim da se javno izvinim Mirku Gavriću. Ja sam mu rekla da je p*derčina, da nikada ne bih mogla da budem sa njim... On me je posle toga blokirao i nisam mogla da imam komunikaciju sa njim. Nije trebalo tako da ga uvredim, osećam prazninu i nedostaje mi - pričala je Miljana i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ovim putem mu se javno izvinjavam i nikada više u životu ga neću uvrediti. On je došao na rođendan, pili smo kafu, pričali, on je ostao do 7 sati ujutru, Milica Dugalić je spavala. Mirko i ja smo se sutradan posvađali. Želim da me pomire sa njim. Mnogo mi nedostaje. Još sam tamo gde me je Mirko ostavio te noći i želim da mi se javi, nedostaje mi! Mirko, volim te! - rekla je Miljana koja je u jednom momentu zapevala pesmu 'Nedostaješ'.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku emisije je pušten i snimak žestoke svađe koju su imali Miljana Kulić, Mirko Gavrić i Luna Đogani pred kamerama "Zadruge 2", a tokom trajanja snimka Miljana je počela da plače.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

'