AKTUELNO

Pantovićeva otkrila kako se njena ćerka oseća nakon operacije.

Atraktivna bivša učesnica druge sezone najglednaijeg rijalitija na našim prostorima 'Zadruga' Aleksandra Subotić danas je rešila jedan svoj veliki problem i podvrgla se operaciji smanjenja grudi.

PROČITAJTE JOŠ: TRESLA SE JUTROS ISPED KLINIKE: Subotićka otišla POD NOŽ, danas VADI SILIKONE! Aleksandra iskreno o PAKLU KOJI JE PREŽIVELA zbog teške operacije na koju ju je NAGOVORIO DAVID! Evo šta mu sada poručuje

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Naime, Aleksandra je imala ozbiljnih zdravstvenih problema zbog prevelikih grudi, pa je bila prinuđena da ode pod nož. Nju je u tome podržala majka Ljuba Pantović, sa kojom je Subotićeva izgladila odnos tokom boravka u Beloj kući.

Ljuba je sada putem društvene mreže Instagram obavestila svoje pratioce da je Aleksandra dobrp podnela operaciju, pa je objavila njihov selfi iz bolničke sobe nakon što je intervencija uspešno završena.

- Smej se dušo. Dobila si ono što si želela - napisala je Ljuba na Instagramu i time svima jasno stavila do znanja da je operacija protekla u najboljem mogućem redu, te da je Aleksandra veoma zadovoljna prvim rezultatima.

Autor: M. K.

#Aleksandra Subotić

#Rijaliti Zadruga

'