AKTUELNO

Iza sebe ima tri braka.

Pevačica Zlata Petrović postala je ogorčena na zvanične brakove. U krugu najbližih prijatelja požalila se da ju je neko još odavno prokleo, jer nema sreće u ljubavi, pa je zbog toga odlučila da više nikada ne izgovori sudbonosno ,,da". Zlata iza sebe ima tri braka koja nisu uspela, te je tim povodom odlučila da stavi tačku na ozvaničene papire.

Foto: YouTube printscreen/Presing

Zlatu su roditelji sa 16 godina na silu udali za muzičara Duleta Todorovića, sa kojim je bila u braku puna tri meseca. Čak je bila prinuđena da tako mlada abortira njegovo dete, zbog čega žali i dan -danas. Posle toga je mislila da se više nikada neće udati, ali pojavio se Hasan Dudić, koji je u mladosti bio lep i popularan, a sa njim je dobila sina. Međutim, ni s njim nije uspelo, pa je kasnije bračni život probala i sa Zoranom Pejićem Pejom, kome je takođe rodila sina. Ipak, i to je puklo, pa je na kraju ostala sama. Sa bivšim muževima je u sjajnim odnosima, čak se druže i posećuju - kaže izvor.

Foto: Pink.rs

Ona stalno priča da nema sreće, da ju je neko prokleo i da joj zato ne uspevaju veze ili brakovi. Iako na početku sve izgleda kao bajka, nešto se kasnije desi i raspadne se. Ona se nekako pomirila s tim da više neće obući venčanicu koju toliko želi da ima na sebi, pa čak i u tim njenim godinama. Na tu temu uvek priča sa nekom setom, a često joj i oči zasuze. Ali, brzo se trgne, shvati da ima dva sina i da su joj oni ipak na prvom mestu. Prestala je da pridaje veliki značaj emotivnom statusu, ali u sebi se duboko nada da će jednog dana naići pravi muškarac, s kojim će ostariti - kaže izvor, dok se Zlata ovim povodom nije oglašavala.

Pink.rs

#Zlata Petrović

'