AKTUELNO

Spremni da sednu u vruće stolice!

Pred nama je još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a domaćin u studiju ove večeri biće voditelj Darko Tanasijević. On je, kao i uvek, pripremio vruća pitanja za svoje sagovornike, a nema sumnje da će atmosfera u studiju biti uzavrela.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: SINIŠA PRIREDIO DRAGANI MITAR NEPRIJATNU SCENU U BUDVI, a evo u društvu kog bivšeg zadrugara je ona bila te večeri!

Darko će večeras ugostiti Branislava Radonića Brendona i Lazara Jeremića, koji će govoriti o svim aktuelnim temama pred kamerama ružičaste televizije.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Pored toga što će gledaoci od njih saznati mnoge do sada nepoznate detalje, i sami gledaoci će mati priliku da se uključe u program uživo i Brendona i Lazara pitaju sve ono što ih zanima. Gledaoci to mogu učiniti ukoliko pozovu broj telefona ispisan na ekranu 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak.

Foto: Pink.rs

Ne propustite da i ove večeri budete uz program TV Pink i uz još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - Narod pita'', a sve što ste propustili saznajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Branislav Radonić Brendon

#Darko Tanasijević

#Lazar Jeremić Jera

#Rijaliti Zadruga

'