AKTUELNO

Osetio je potrebu da ovo uradi.

Pevač Marko Bulat oglasio se nakon što je sahranjen njegov rođeni brat, novinar i voditelj Igor Bulat, koji je preminuo 29. jula u 48. godini života.

PROČITAJTE JOŠ: Usvojena ćerka Vlada Divca progovorila o biološkim roditeljima: Ne znam ništa o njima, volela bih da ih upoznam!

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Marko se u objavi na društvenoj mreži Instagram zahvalio svima koji su u ovim teškim trenucima bili uz njega i njegovu porodicu, posebno se zahvalivši svima koji su poštovali preminulog Igora i na dostojanstven način se oprostili od njega.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

- Želim svima koji su bili uz mene i moju porodicu u ovim teškim momentima da zahvalim na beskrajnoj podršci koju su nam pružili. Sa vama je sve to nekako bilo lakše, jer smo svesni koliko je bio cenjen, poštovan i voljen. Marko Bulat sa porodicom - napisao je pevač na društvenoj mreži Instagram.

- Moj brat - napisao je Marko uz to.

Foto: Printscreen Instagram/bulat.marko

Podsetimo, Igor Bulat sahranjem je 31. jula na groblju Orlovača uz pesmu svog velikog prijatelja Dino Merlina "Ptica bijela", a to je, kako je otkrio upravo Marko Bulat, bila njegova posebna želja.

Autor: Pink.rs

#Brat

#Igor Bulat

#Marko Bulat

'