AKTUELNO

Dokazala još jednom da je prava kraljica!

Olujno vreme sa pljuskovima i grmljavinom koje se nadvilo nad Crnom Gorom i zbog koga je morala da pomeri koncert za dva dana, ni u kom smislu nije uspelo da pokvari druženje Dragane Mirković sa obožavaocima pa je tako sinoć muzičkim spektaklom u prepunoj budvanskoj diskoteci "Top Hil" obeležila ovogodišnju sezonu kada je zabava u pitanju.

Foto: Top Hill

Foto: Top Hill

Rekordnih više od pet hiljada ljudi, uprkos tome što je bio utorak, ispunilo je najveću diskoteku u ovom delu Evrope i uživalo u koncertu folk carice koja se potrudila kao i svaki put da publici priredi nezaboravan događaj.

Foto: Top Hill

Tokom više od tri sata ispunjenih hitovima koji su obeležili njenu karijeru, publika je horski pevala i pratila muzičku zvezdu.

Foto: Top Hill

Poneta ljubavlju svih koji su došli da je slušaju, Dragana je sišla u publiku, pokazavši da joj ni sada kao ni tokom čitave karijere obezbeđenje nije potrebno, i pevala dok su je hiljade kamera snimale, učinivši ovo još jednim od nebrojeno nezaboravnih koncerata za sve one koji su imali sreću da na vreme dođu do karte.

Foto: Top Hill

Foto: Top Hill

Kakva je atmosfera bila na njenom nastupu pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mirković

'