AKTUELNO

Svi se opraštaju od njega.

Igor Bulat, poznati novinar i voditelj i brat pevača Marka Bulata, preminuo je u ponedeljak, nakon borbe sa teškom bolešću rakom jetre. On će danas biti sahranjen na groblju 'Orlovača' u 14 časova, a tamo se već nalazi njegova porodica koja prima saučešće rodbine, prijatelja, njegovih kolega i poznanika.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Pre sahrane, održana je komemoracija na kojoj je sve iznenadio dolazak pevača Dina Merlina, koji nije mogao da zadrži suze na svom licu, a puštena je i njegova pesma "Ptico bijela".

Foto: Informer

Veliki broj ljudi okupio se da bi izjavio saučešće Igorovoj porodici, a među njima je bila i njegova komšinica Ljiljana, koja nije skrivala da joj je teško zbog svega što se desilo.

Mnogo je bio dobar, znala sam da se bori protiv te strašne bolesti. Eto dokaza da Bog uzima sebi prvo dobre. Svakog dana kada bi me sreo, pitao bi me kako sam, šta radim. Sad gledam decu i ženu kako mu se kidaju. Sećam se koliko je mu je puta brat Marko bio u gostima, uvek se čulo kako se vesele i pevaju. Uvek je bio optimističan, ali eto, ni to nekada nije dovoljno - rekla nam je Igorova komšinica Ljiljana.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Autor: I. R.

#Igor Bulat

#Marko Bulat

#Sahrana

'