AKTUELNO

Priprema se za susret sa majkom svoje emotivne partnerke.

Reporter "Premijera - Vikend specijala" Nemanja Vujičić danas se uživo uključio u program s bivšim učesnikom "Zadruge" Markom Miljkovićem, koji je na samom početku razgovora demantovao glasine da su on i Luna Đogani otpočeli zajednički život u njenom stanu, koji je pazarila po završetku rijalitija.

- Često smo zajedno, ali zvanično ne živimo zajedno. Da, provodimo dosta vremena zajedno, nekad ona prespava kod mene, nekad ja kod nje... Ali zvanično, ne živimo zajedno - objasnio je Miljković, koji još uvek nije obavio razgovor sa Luninom majkom Anabelom, koja je zbog svega što je gledala u "Zadruzi" protivnik njihove veze.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Anabelom... Nismo još imali priliku da razgovaramo jer je na moru. Ja sam joj pustio poruku da želim da razgovaram sa njom. Ima dosta stvari koje mi zamera, ja sam svestan toga da sam se ponekad prema Luni ophodio grubo. Kajem se zbog toga. Mislim da ćemo porazgovarati kao dva normalna čoveka. Normalno je što mi zamera neke stvari, to je njeno dete koje voli više od života. Razgovor ćemo uskoro obaviti, ja se nadam.

Foto: Pink.rs

S druge strane, sa Luninim ocem Gagijem Đoganijem je, kako tvrdi, u odličnim odnosima.

- Sa Gagijem imam super komunikaciju, sa njim pričam kao da se znamo sto godina. Potpuno me razume u mnogim situacijama, totalno je na našoj strani, na strani ljubavi.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Ljubav Marka i Lune isprva je podržavala njegova majka Nedeljka Miljković, koja je kasnije promenila ploču. Vujičića je zanimalo kakva je situacija sada, kada je reč o podršci njegove majke.

- Moja mama je oduševljena Lunom, ona baš nju voli. Što se tiče moje mame, ona ima samo reči hvale za Lunu - zaključio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'