AKTUELNO

Plavokosa pevačica otvorila je vrata svog doma za čitaoce portala Pink.rs.

Iako zbog mnogobrojnih poslovnih putovanja često odseda u luksuznim hotelima, pevačica Jovana Tipšin se, ipak, najlepše oseća u svom stanu u srpskoj prestonici, čijem je uređenju posvetila veliku pažnju.

Foto: Pink.rs

Svoje slobodno vreme plavokosa pevačica najčešće provodi u svom prostranom dnevnom boravku, gde se na udobnoj kožnoj garnituri opušta uz zanimljiv TV program.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Prostrana prostorija je, osim dnevne sobe, ujedno i trpezarija u kojoj često uživaju prijatelji poznate pevačice. Ona je poznata kao odlična domaćica, pa neretko za svoje bliske prijatelje i članove porodice sprema ukusne đakonije u svojoj dobro opremljenoj kuhinji bele boje, pa nema sumnje da se u njen dom svi iznova vraćaju.

Foto: Pink.rs

Zidove Jovaninog doma krase brojna umetnička dela, čiji je veliki fan, ali i verski elementi kojih ima mnogo - prelepim ikonima ukrasila je zidove svog životnog prostora, dok u policama drži svetu vodicu iz mnogobrojnih svetih hramova u koje redovno odlazi.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Naravno, posebno mesto u njenom stanu zauzimaju brojne nagrade i priznanja kojima je tokom godina nagrađivana.

Foto: Pink.rs

Poznata krilatica "U zdravom telu zdrav duh" karakteristična je i za Jovanu Tipšin, koja zahvaljujući redovnim treninzima uspeva da ostane u top-formi. Pevačica u stanu ima i sopstvenu teretanu sa svim potrebnim spravama, pa nije čudno što joj na vitkoj figuri mogu pozavideti mnogo mlađe devojke.

Foto: Pink.rs

Tokom prvih dana proleća, pevačica svoju prvu jutarnju kafu ispija na terasi, gde uživa u zracima sunca, miru i iščitavanju litrature i omiljenih magazina...

Foto: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević

#Dom poznatih

#Jovana Tipšin

#pevačica

'