AKTUELNO

S poznatim arhitektom, sa kojim sestra Nataše Bekvalac ima ćerku Petru, sada čeka i sina.

Ljubavna priča kreatorke Kristine Bekvalac sa njenim sadašnjim suprugom, arhitektom Ivom Martinovićem, sada je idilična, ali nije oduvek bilo tako. Iako njih dvoje sada čekaju drugo dete, ovo im je drugi brak.

Foto: Printscreen Instagram

Prvi put Kristina i Ivo venčali su se 2008. godine na jednom salašu u blizini Novog Sada, a njihov brak mnoge je iznenadio, s obzirom na to da su delovali, kako se tada govorilo, "kao dva različita sveta". Sve je počelo kao u bajci i Ivo Martinović, poreklom Crnogorac, i Krstina dobili su nakon toga ćerku Petru. Međutim, ubrzo po rođenju ćerke njih dvoje su se rastali, a onda i razveli.

Foto: Printscreen Instagram

Ono što je mnogima bilo interesantno je činjenica da su stilistkinja i njen bivši suprug od samog razvoda ostali u odličnim, gotovo prijateljskim odnosima, a posle izvesnog vremena počeli su i da se druže. Njih dvoje su obnovili svoju vezu 2013. godine, a da je tako, svima je bilo jasno kada je upravo Ivo ekranizovao spot za pesmu "Sluškinja" Kristinine sestre Nataše Bekvalac.

Kristina i Ivo ponovo su se venčali u septembru 2015. godine u najvećoj mogućoj tajnosti, a za njihov drugi brak nije znala čak ni njena sestra Nataša koja ih je iznanadila dolaskom na ceremoniju sklapanja braka.

Kristinin suprug Ivo, koji je po zanimanju arhitekta, poslednjih godina bavi se dizajnom i radi u Šangaju, gde ga redovno posećuju supruga i ćerka. A nedavno je Krstina u Kinu odvela i sestru Natašu sa njenom ćerkom Hanom.

Kristina i Ivo sada čekaju drugo dete, i ovoga puta biće dečak. Lepa stilistiknja je u šestom mesecu trudnoće, a njihov brak veoma je stabilan, o čemu svedoče i fotografije na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: D. P.

#Ivo Martinović

#Kristina Bekvalac

'