AKTUELNO

Pobednica "Zadruge 2" nije krila svoje zadovoljstvo na setu!

Tokom svog učešća u "Zadruzi 2", najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, pobednica ovog takmičenja Luna Đogani izrazila je želju da postane pevačica. Nakon nekoliko uspeha i pohvala stručnog žirija na "Zadrugovizijama", Đoganijeva je dobila vetar u leđa da započne svoju karijeru odmah po izlasku iz Bele kuće.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Luna nije časila časa, pa je tako odmah nakon izlaska iz "Zadruge" snimila dve pesme, a prvu je danas i ekranizovala. Luna je odlučila da spot za svoju prvu pesmu "Deveti krug" snimi u jednom prestoničkom lokalu, a ekipa portala Pink.rs našla se na licu mesta da isprati ovag događaj. Marko Miljković, Lunin dečko došao je kao podrška, pa je dao intervju za naš portal.

Došao da vidim šta se radi, da joj malo dignem samopouzdanje, da pršti na snimanju spota, da gori sve. Dajemo pun gas! Video sam stajling, te neke krpice koje će da obuče, to je za spot okej, goreće sve. Goreće zemlja. Potpuno je podržavam u svemu. Sve mi se sviđa, ideja i ceo plan, očekujem da će spot biti brutalan. Ne bi mi se svidelo da se poljubi sa nekim muškarcem - ispričao je između ostalog Marko.

Foto: Pink.rs

Luna se nadovezala, pa nam je otkrila da se našalila sa Markom danas, jer je želela da vidi njegovu reakciju. Đoganijeva je svom dečku ispričala da će imati zgodnog muškarca u spotu, sa kojim će se ljubiti, pa je ispričala da se Miljković zbunio i bio malo ljubomoran, a onda je otkrila koliko je bila srećna zbog njegove reakcije.

Prvi put sam videla Marka koji reaguje na to, dočekala sam to. Znaš kako je facu promenio, bio je u šoku - rekla je kroz smeh Luna.

Pročitajte još: USKORO ĆE OBJAVITI SVOJU PESMU, A MALO KO SE SEĆA OVOGA! Evo kako je Luna Đogani izgledala kada je prvi put zapevala na nastupu Gagija i Anabele! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Pobednica "Zadruge 2" nam je na kraju ispričala kakva su njena očekivanja, kao i o čemu govori njen prvenac.

Trenutno imam tremu, uzbuđena sam, očekujem sve najbolje. Radim sa najboljom ekipom, tu nema greške - rekla je Luna, pa dodala.
"Deveti krug", bez pakla. Odnosi se na "Zadrugu 1", posvećena je meni, nije nijednom muškarcu, ali se pominje ta priča koja se desila. Metaforički su opisane moje emocije, razumeće ljudi kada je budu čuli - nadovezala se Đoganijeva, koja nam je pokazala i prvu odevnu kombinaciju u kojoj će zasijati na snimanju spota prvenca.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Na snimanju spota pojavili su se i Lunin otac Gagi Đogani, kao i njen brat Adam Đogani.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Ceo intervju pogledajte u nastavku.

K.Ristić/M.Popović

#Adam Đogani

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'