AKTUELNO

Prema glasinama koje je pokrenuo njen komentar, srpska pevačica bi ovog leta mogla da na svet donese blizance, baš kao i njena planetarno popularna koleginica Bijonse.

Veliku prašinu podigla je informacija koju je prvi objavio naš portal - da je pop pevačica Ana Nikolić u blagoslovenom stanju i da će ovog leta svom suprugu Stefanu Đuriću Rasti podariti prvo dete.

Foto: undefined

Ana je za Pink.rs potvrdila da je trudna, ali nije želela da otkriva detalje, pa ni da li će roditi sina ili ćerku. Ipak, brzopleta pevačica se, izgleda, izletela i pred kamerama otkrila više nego što je htela.

Kako priča naš izvor koji se zatekao na snimanju novog izdanja emisije "Ja imam talenat", pevačica je, čini se, otkrila više nego što je želela onda kada je došao trenutak da oceni jednog kandidata - pošto joj se nastup veoma dopao, Ana je rekla:"Od mene imaš tri da", što su svi odmah protumačili kao da nosi bliznace.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Čim je to rekla, publika je počela da aplaudira, a njene kolege iz žirija, pa i muž Rasta, bili su u šoku. Iako su oni brzo nastavili sa daljim komentarima u vezi sa kandidatom, publika je sve vreme komentarisala ono što je Ana malopre izdovorila - otkriva naš izvor i dodaje da je popularna pevačica tokom snimanja bila sjajno raspoložena.

Podsetimo, svetski poznata pevačica Bijonse Nouls pre četiri dana obavestila je na Instagramu svoje fanove širom planete da je trudna i da nosi blizance, što je naišlo na oduševljenje javnosti.

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Ja imam talenat

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'