AKTUELNO

Smatraju da je vreme za sledeći korak!

Pevačica Sandra Afrika se na jesen udaje za fudbalera Vladimira Volkova! Zgodna crnka je trenutno u Pržnu, gde ima svoj stan i godinama letuje, a dok se odmara u Crnoj Gori, pevačica slobodno vreme provodi i u planiranju svadbe.

Foto: Privatna arhiva

Sandra i Volkov su zajedno već tri godine i od tada su često raskidali i mirili se. Sada su odlučili da odu korak dalje, i to pravac pred matičara.

- Njih dvoje se godinama vuku i sada su shvatili da definitivno ne mogu jedno bez drugog. Koliko god puta da su se rastajali, uvek bi se vraćali jedno drugome. Smatraju da je posle svega sada pravo vreme da stanu na 'ludi kamen'. Ona je trenutno sama u Crnoj Gori, pa preko dana ima mnogo slobodnog vremena da planira venčanje koje je očekuje za koji mesec - priča izvor blizak poznatom paru.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković, e-stock Ivan Dobričić

Osim što će se venčati, seksi crnka i sportista pazarili su plac na kome će izgraditi porodičnu vilu. Afrika i Vladimir su kupili parče zemlje na Bežanijskoj kosi u Beogradu i tu će zidati kuću. Već su angažovali majstore koji uskoro počinju sa velikim poslom. Golupčići imaju velike planove za budućnost i raduju se što će otpočeti zajednički život, otkrio je izvor.

Autor: Pink.rs

#Sandra Afrika

#Vladimir Volkov

'