AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno!

Luna Đogani, pobednica najgledanijeg rijalitija u Evropi "Zadruge 2", došla je sa pevačem Savom Perovićem u emisiju "Zadruga - Narod pita", a voditeljka Dušica Jakovljević je odmah započela temu o njihovom prijateljskom odnosu koji je postao neraskidiv.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su govorili o svim najaktuelnijim temama koje i dalje podižu prašinu u javnosti, a tim povodom javila se i jedna gledateljka koja je kritikovala Lunu zbog započete veze sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem u prethodnoj sezoni Zadruge. Đoganijeva je bila vidno iznervirana zbog toga, pa je odlučila da joj odgovori.

Ja sam bila na svadbi Mirka Gavrića, desilo se da baš nas dvoje plešemo. Samo smo se upoznali, ja nisam ušla zbog njega u Zadrugu. Ja sam ćerka Anabele i Gagija, tako sam i bila pozvana. Tad se nije ni znalo ko je Sloba. To mi je bio veliki izazov, naravno i zbog novca. Što se tiče mene i Slobe i naše ljubavi, ja ga nisam terala. On je meni u Zadruzi sve vreme šaputao da želi da prizna sve, ali da nema snage za to. Vidim da ste totalno pogrešno gledali i shvatili neke stvari. Poštujem vaše mišljenje, možda jesam bila paćenica, ali ne u trenucima sa Slobom. Za sve svoje postupke koje sam uradila sam sama kriva, to sam uvek govorila, ako niste znali. Niko me nije terao, ja i dan danas snosim posledice i ne bežim od toga i ne perem se od toga kao što se neki peru - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, njen dečko Marko Miljković joj je u tom trenutku poslao poruku, koju je ona na glas pročitala.

Marko mi piše: "Volim te, volim te, volim te", želi da mi skrene misli od ovih priča - pročitala je Luna Markove poruke.

K.Ristić

#Luna Đogani

'