AKTUELNO

Tridesetdvogodišnja misica, koja se godinama borila s opakom bolešću, sahranjena je danas na ćuprijskom groblju.

Bivša misica Dijana Milojković, koja je u ponedeljak izgubila tešku i dugu bitku s kancerom i preminula u 32. godini, sahranjena je danas u rodnoj Ćupriji, gde se od nje oprostilo nekoliko stotina članova porodice, prijatelja, poznanika, sugrađana...

Foto: Pink.rs/Miloš

Neutešni članovi porodice satima su primali saučešća u kapeli, a nešto posle 14 sati tužna povorka uputila se ka porodičnoj grobnici Milojkovića, gde će Dijana počivati.

Foto: Pink.rs/Miloš

Foto: Pink.rs/Miloš

Bivša misica sahranjena je u braon kovčegu, a pre spuštanja posmrtnih ostataka u grobnicu Dijanin brat Dušan održao je potresni, emotivni govor. Zbog njegovih reči plakalo je nekoliko stotina okupljenih,

Draga moja sestro, svojim postojanjem sam več u samom startu bio privilegovan jer čim sam se rodio, imao sam tebe - stariju sestru, dadu svoju. Ti si bila ne samo starija sestra - ti si bila stariji brat, roditelj, prijatelj, oslonac, podrška, ljubav, moja princeza, carica, moja devojčica najlepša, najvoljenija, mezimica... Moje sve. Moja dada, tatina voljena ćerka, majkino najlepše. Ovo nije kraj, jer smrt je samo put, život je putnik, a duša je vodi... A svi znamo da je tvoja bila zaista posebna. Nju je krasila dobrota, ljubav, pažnja, lavovska snaga, istrajnost i posvećenost. Hvala ti za sve... Hvala ti za radost koju si širila oko sebe. Svojim uspehom si učinila sve nas ponosnim zauvek. Opaka bolest nije promenila tvoju dobru, plemenitu dušu. Čekaj nas negde tamo, na boljem i lepšem mestu... Da budeš onaj najlepši cvet, i da svojom verom, voljom i snagom opet pomeriš sve granice. Mi se od tebe ne opraštamo, jer to ne možemo. Počivaj u miru, anđele naš. Hvala ti... Neka ti je večna slava - glasile su emotivne reči Dijaninog brata, koji je jecao nad sestrinim grobom.

Foto: Pink.rs/Miloš

Dijanu su na večni počinak, između ostalih, ispratili i bivši verenik Stefan Karić, kao i prijatelji Mirko Šijan, pevačice Rada Manojlović i Aleksandra Prijović.

Foto: Pink.rs/Miloš

Foto: Pink.rs/Miloš

Foto: Pink.rs/Miloš

Podsetimo, Dijana Milojković preminula je u ponedeljak, posle duge i teške bolesti, u 32. godini. Ona se godinama lavovski borila sa opakom bolešću - karcinomom, ni u jednom trenutku nije posustajala, imala je snage do poslednjeg daha, ali bolest je ipak bila jača. Tokom višegodišnje borbe imala je punu podršku tadašnjeg verenika Stefana, koji ju je bodrio da se izbori s bolešću i lakše prebrodi teške trenutke.

Foto: Pink.rs/Miloš

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Dijana Milojković Karić

#Radmila Rada Manojlović

#Stefan Karić

'