AKTUELNO

Vidno utučen stigao je na ćuprijsko groblje, kako bi se zauvek oprostio od svoje velike ljubavi.

Na groblje u Ćupriji, gde će danas na večni počinak biti ispraćena bivša misica Dijana Milojković čija je smrt potresla celokupnu javnost, okupio se veliki broj njenih rođaka, prijatelja, poštovaoca, koji izjavljuju saučešće neutešnoj porodici, a pola sata pre početka sahrane stigao je i Dijanin bivši verenik Stefan Karić, koji će se danas zauvek oprostiti od Dijane.

Foto: Pink.rs/Miloš

U crnini, vidno utučen, stigao je na groblje u pratnji prijatelja. Uplakano lice skrivao je sunčanim naočarima, a zatim venac od belih ruža s emotivnom oproštajnom porukom uneo u kapelu, u koju je ušao kako bi izjavio saučešće Dijaninim roditeljima.

Foto: Pink.rs/Miloš

Podsetimo, Dijana Milojković preminula je u ponedeljak, posle duge i teške bolesti, u 32. godini. Ona se godinama lavovski borila sa opakom bolešću - karcinomom, ni u jednom trenutku nije posustajala, imala je snage do poslednjeg daha, ali bolest je ipak bila jača. Tokom višegodišnje borbe imala je punu podršku tadašnjeg verenika Stefana, koji ju je bodrio da se izbori s bolešću i lakše prebrodi teške trenutke.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Dijana Milojković Karić

#Stefan Karić

'