AKTUELNO

Naš paparaco uhvatio je pevačicu u jednoj prestoničkoj kafani, gde se provodila sa prijateljima, dok supruga nije bilo ni na vidiku.

Otkako se udala za 14 godina mlađeg Rašu Novakovića, brak Goce Tržan glavna je tema u medijima.

Nebrojeno puta do sada se spekulisalo o njihovom razvodu, pratile su ih razne naslovne strane, koje su se uglavnom ticale Rašine prevare, a pevačica je na to uvek odgovarala kroz šalu.

Foto: Andrej Nihil

Međutim, izgleda da su česte priče o Novakovićevim ljubavnicama uspele da donekle poljuljaju njihov odnos.

Naime, Goca se na gradskim događajima sve češće pojavljuje bez supruga, iako tvrdi da je u njihovom braku sve u najboljem redu.

Naš paparaco uhvatio je pevačicu u jednoj prestoničkoj kafani, gde se provodila sa prijateljima, dok Raše nije bilo ni na vidiku.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Ona je sve vreme pričala sa drugaricama i drugom, a morao je da "padne" i poneki selfi za društvene mreže, na kojima je Goca i te kako aktivna.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Pevačica se sve vreme osmehivala i gotovo da se nije udaljavala od svog stola, sve do trenutka dok nije videla glumicu Anu Sakić.

Goca je odmah prišla Ani i sa njom neobavezno ćaskala, a zatim se vratila do svog stola, gde je ostala do kraja večeri i gledala u telefon, verovatno očekujući poruku od supruga.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Ipak, s obzirom na to da je bila dobro raspoložena, moguće je da je Raša bio na nastupu, zbog čega je bio sprečen da svojoj supruzi pravi društvo.

Autor: M. Đurović

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#pevačica

'