AKTUELNO

I dalje je pod velikim utiskom.

Zadrugarka Aleksandra Subotić, ove noći otkrila je sve detalje iz svog života, ali i veze sa Davidom Dragojević u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a verna publika koja je danonoćno pratila Zadrugu 2, ima mogućnost da pozove dobro poznat broj telefona i uživo razgovara sa njom o svemu što je na njih ostavilo veliki utisak.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je zajedno sa voditeljem Darkom Tanasijevićem pogledala snimak fizičkog nasilja koje je doživela od strane Vladimira Tomovića, ali je i večeras tvrdila da nije mogla ni da pomisli da će joj se to dogoditi.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je snimak koji je nama pušten u Zadruzi. Ovde izgleda kao da sam ja prva gurnula Vladimira, ali taj trenutak deluje mnogo upečatljivije, nego kad je on mene udario. Ali, to je čovek od dva metra. Ja u životu nisam osetila ovu silu, to je baš bilo strašno i to je nešto što je za mene bilo zaprepašćujuće. Reakcije zadrugara su bile onakve kakve nisam očekivala. Nisam očekivala da će to bilo ko da podrži, kakva god bila. Poenta rijalitija i jeste provokacija. Neko može da pukne za sitnicu, ja Vladimira nisam poznavala, ali delovao mi je dosta stabilnije. To što je držao ruke iza leđa je nagoveštavalo da ništa neće uraditi. Naš sukob je krenuo zbog toga što je on rekao nešto negativno za žene sa decom. Nije lepo kad se tako nešto čuje. Zlata je rekla da se mi pobunimo i mi smo to uradile, ja sam se najviše sukobila. Ne znam kad je to preraslo u toliku... Ne znam, ja nisam kao Zlata rekla da smo uspeli. Zlata je spletkaroš i njoj je to dobro išlo, ali ne mislim da je ona sve zakuvala. On da nije hteo to da uradi, on to ne bi uradio - rekla je Aleksandra.

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

'