AKTUELNO

Obećava da će se poneti kao pravi profesionalac.

Pevačica Kristina Kija Kockar neumorno radi ovog leta, a na muzičkoj sceni traje već godinu dana - za to vreme objavila je nekoliko pesama koje su postale veliki hitovi.

Foto: Pink.rs/Miloš

Kijina rijaliti suparnica i bivša devojka njenog bivšeg muža Luna Đogani po izlasku iz Bele kuće vredno radi na na svojim novim, debitantskim pesmama, a Kockareva je istakla da će se poneti kao pravi profesionalac i da će, ukoliko joj se numera Đoganijeve bude dopala, istu bez problema uvrstiti u svoj repertoar na nastupima.

Čula sam Luninu pesmu čak i pre nje. Demo verzija, koju je otpevala jedna devojka, zvučala je isto. Ne znam kako je to Luna otpevala, ali ću preslušati. Ako mi se svidi i postane hit, pevaću je na nastupima. Uvrstiću je u repertoar, kao i sve novo što izađe i dopadne mi se - kaže Kija i dodaje da više ne želi da porodicama Đogani i Atijas daje marketing:
Dosta sam pričala o njima! Toj porodici sa mnogo prezimena neću da dajem besplatnu reklamu! To sam uradila sad i nikad više! - rekla je Kockareva.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Pročitajte još: OVO MALO LJUDI ZNA! Ognjen Amidžić otkrio detalje iz svog privatnog života, PA PROGOVORIO O ROĐENOJ SESTRI! Nikada ne biste pogodili ko je ona i čime se bavi! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'