AKTUELNO

Ne može da se pomiri sa tim da je nema!

Bivša misica Dijana Milojković izgubila je bitku sa teškom bolešću u 33. godini. Prelepa misica nijednog trenutka nije dozvolila da je bolest slomi i svoju tugu nikome nije pokazivala. Svojom borbom i motivacionim govorima je postala svima ikona i uzor.

Kako je bolest uzela maha, misici nije bilo spasa, a zbog ovog gubitka ceo region je u žalosti. Njena snajka Tamara Milojković ne može da se pomiri sa tim da Dijane više nema, pa joj je putem društvene mreže Instagram uputila poslednji pozdrav i veoma potresnom porukom se oprostila od nje.

Foto: Printscreen Instagram/milojkovictamaraa

Miko moja. Rođeno moje. Znaš koliko sam ponosna na tebe! Plakala sam i vikala ti da sam preponosna! Divila ti se kakav si čovek! Koliko puta sam ti rekla da nikada nisam upoznala osobu sličnu tebi. koliko puta sam te gledala zbunjeno i pitala te: "Kako"? Kako si takva? Kao da se ništa ne dešava. Kao da jedan jedini problem nemaš u svom životu! Kako si tako jaka?! - napisala je Dijanina snajka i dodala:

Foto: Printscreen Instagram/milojkovictamaraa

Svaku bitku koju si vodila, dobila si je, ljubavi. Čak i ovu! Svaki dan proveden sa tobom bio je radostan, ispunjen... Sedele bi tako satima i pričale o svemu i svačemu. Delila bi mi savete kao mlađoj sestri, učila me stvarima koje nisam znala, ponekad i zadremale… Garnitura je uvek bila naša, po ceo dan. I pored bolova, ti si uvek imala snage i volje da ispoštuješ svakoga, da svakome izađeš u susret. Krišom bi pričala kako ti je krivo što ne možeš sa mnom da šetaš, a ja nisam želela da se odvajam od tebe - napisala je ona i nastavila:

Foto: Printscreen Instagram/milojkovictamaraa

Kada bi te zvali (a to je bilo često) i pričali ti o svojim problemima, pa tako tražili i savete, ja sam u sebi besnela. Pitala sam se kako mogu da te opterećuju i sekiraju dok ležiš u krevetu, ali tebi to nije ni padalo na pamet. Saosećala si sa svima. Svima pomagala. Pa čak pričala lepo i o onima koji su ti okrenuli leđa. Dobro sam te upoznala i sa punim pravom mogu reći da si stvarno posebna! Nedostaješ mi previše! Ali ja znam da nisi otišla. Još si tu i bićeš! Ovo je najmanje što ti mogu reći, jer bih mogla pisati i pričati o tebi danima. I opet bi bilo malo. Voli te tvoja snajkica najviše na svetu!!! - završila je Tamara.

Pročitajte još: STIGAO NASLEDNIK! Naš golman i njegova lepa supruga dobili sina, EVO KOJE IME SU MU DALI!

Pink.rs

#Dijana Milojković

'