AKTUELNO

Nije dozvolila sebi da se povuče.

Iako mnogi misle da poznate ličnosti imaju sjajan život i karijeru, mnogo nedaća i problema se krije u pozadini. Jedna od osoba koja je prošla pakao kroz život jeste pevačica Nataša Đorđević, koja je doživela neprijatno iskustvo i to od nekoga ko je njoj bio veoma blizak u tom trenutku.

Naime, ona je bila na ivici smrti, i to krivicom njenog bivšeg nevenčanog supruga Gorana Živkovića koji je udario svojim automobilom u njen, želeći da je izgura sa puta, zbog čega je ona umalo tragično nastradala.

Foto: Instagram

Goran je iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom sa strane udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – pričala je svojevremeno pevačica.

Nakon ove traume, Nataša se retko pojavljivala u medijima, ali je odlučila da okrene novi list i radi ono što voli i što je ispunjava, a to je muzika. Podsetimo, Nataša sa Goranom ima sina Aleksandra te očigledno zbog njega nastavila da se bori kao lavica, bavi se muzikom i želi da svog sina izvede na pravi put.

Pročitajte još: NAKON ŠTO JE ZAPALILA BUDVU, Dara otkrila zbog čega je Crnogorci OBOŽAVAJU, a onda je progovorila o SUKOBU sa Severinom! (VIDEO)

Pevačica je na početku svoje karijere imala plavu kosu, da bi se kasnije odlučila za drugačiju varijantu, te se ofarbala u crno. Na fotografiji ispod teksta možete videti kako sada izgleda.

D. B.

#Nataša Đorđević

'