AKTUELNO

Ponašanjem u rijalitiju je sve šokirala.

Gordanu Bjelicu širi auditorijum pamti po ulozi u seriji “Srećni ljudi” gde je tumačila lik lepe i atraktivne Bebe, sekretarice biznismena Žarka Popare. Glumica je tada bila u tridesetim godinama, a zbog svoje prirodne lepote nikoga nije ostavljala ravnodušnim, te je u pomenutoj seriji bila predmet divljenja.

Zbog svoje nesvakidašnje lepote usledile su i uloge u serijama “Bolji život” gde je glumila prostitutku, “Gore dole” gdje je takođe glumila sekretaricu ali i “Porodičnom blagu” gde je tumačila Leninu majku.

Foto: Printscreen YouTube/Serija Ex

Gordana je odlučila da se povuče iz glume, a ponovo se na malim ekranima pojavila u seriji “Seljaci”. Nakon toga kratko je igrala u još nekim projektima, te je njena glumačka karijera pomalo stagnirala.

Gordana i posle dvadeset godina ima prelepe crte lica i važi za jednu od najlepših žena. Podsetimo, ona je 2013. prihvatila učešće u rijaliti programu “Farma”, a zbog njenog i ne tako dobrog vladanja je dobijala svakojake etikete. Naime, ona se ljubila sa pokojnim Ekremom Jevrićem i Erom Ojdanićem što je šokiralo javnost.

Pročitajte još: NIKAD IZAZOVNIJA! Sara Jo se pojavila u TOPLESU ZAPALILA društvene mreže! (FOTO)

Gordana ima naslednicu Teodoru, koja takođe važi za pravu lepoticu i bavi se manekenstvom. Glumica nije krila da je samohrana majka i da je svoju mezimicu odgajala sama. U medijima se ranije, u nekoliko navrata, pisalo da je otac Gordanine ćerke poznati novinar, ratni izveštač, da je preko suda zatražila dokazivanje očinstva i da se zbog toga suočila sa problemima, pa je prestala da u medijima pominje njegovo ime i prezime.

Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo – pričala je svojevremeno Gordana.

Njenu fotografiju sa ćerkom možete pogledati klikom na link OVDE, a da li Teodora liči na majku, procenite sami.

D. B.

#Gordana Bjelica

'