AKTUELNO

Bile su dobre drugarice, a onda su naprasno zaratile.

Nakon što je bivša zadrugarka Maja Marinković oplela po svojoj nekadašnjoj rijaliti drugarici Dorotei Jovanović, odlučili smo da čujemo i drugu stranu priče. I dok je Maja tvrdila da Dorotea redovno ima intimne odnose sa starijim muškarcima, Jovanovićeva je odlučila da joj uzvrati.

Foto: Pink.rs

Kako je poznato, još na početku najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 2" Dorotea i Maja našle su zajednički jezik, ali nešto kasnije tokom takmičenja njihovo prijateljstvo je puklo.

Meni je ptičica rekla da je mene Maja ispljuvala, da nije birala reči, ali ona ni nema mnogo da bira, jer njoj i priliče ti vulgarni izrazi. Ali mogu da kažem, svako se vratio u svoje okruženje, ona će obitavati po klubovima, dok ću ja putovati svetom i vrteću globus, jer meni moja mama to može da obezbedi, a ja mislim da ona zveči, jer možda ima inspiraciju u svom životu. Meni je moj deda obezbedio sve, a to što ona priča o meni, možda ona ima veliku nuždu da to radi što priča za mene. Ona zveči tamo gde je šuplja. A svašta sam ja čula o Maji, šta je ona radila sa 15 godina u kafani, ali to možete i vi da proverite. Tamo i dalje rade neke hostese i kreću se ljudi koji su bili tu dok je ona bila sa 15 godina - izjavila je Dorotea.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

O. B.

#Dorotea Jovanović

#Maja Marinković

#Zadruga 2

'