AKTUELNO

Ovo je oduševilo njihove fanove.

Od kada popularna hrvatska pevačica Severina Kojić udala sa sina Dragana Kojića Kebe, Igora Kojića, jedna od neizbežnih tema u razgovoru sa oboje je i njihov odnos.

Keba je pre nešto manje od mesec dana gostovao u emisiji "Novo jutro", a zatim u intervjuu za naš portal odlučio da stane na put glasinama o lošem odnosu sa svojom snajkom.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: BIVŠI DEČKO VESNE ZMIJANAC PONOVO POSTAO OTAC! Željko Rstić sinoć dobio ĆERKU! (FOTO)

Neizbežno je uvek da kažem nešto o tome. Ne može čovek da pohvata sve to, ali mislim da Severina tako nešto nije zaslužila da se takve priče pišu o njoj i o našem odnosu. Moram da kažem da je ona jedna divna majka, supruga, čovek i veoma dobra, poštena i krhka žena. Ja to uvek kažem punim srcem, a svako ko to piše i radi ja njima želim puno sreće i iskonsku ljubav - izjavio je nedavno Keba.

Foto: e-stock Ivan Dobričić/Jelena Balić

Severina je sada svojom novom objavom na popularnoj društvenoj mreži Instagram oduševila, ne samo svoje, već i fanove svoga svekra. Naime, pevačica je okačila video-snimak u kome ona i Keba zajedno pevaju njenu pesmu 'Hoću s tobom živeti", а poruka koju napisala uz snimak pokazuje koliko se njih dvoje zapravo vole.

Tako svakog dana, moj svekar Dragan Kojić Keba i ja - napisala je Severina.

Pročitajte još: ZAPALILA PRIMORJE! Maja Berović pokazala svoje bujne atribute, od ovog prizora zastaje dah! (FOTO)

M.P.

#Dragan Kojić Keba

#Severina Kojić

'