AKTUELNO

Smrt bivše misice potresla je ceo region.

Vest da je bivša mis Srbije, Dijana Milojković, juče preminula nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću potresla je ceo region. Prelepa misica izgubila je životnu bitku u 33. godini života, a njen nesvakidašnji odnos prema karcinomu, kao i motivacioni govori koje je pružala saborcima, ostaće dugo upamćeni.

Pročitajte još: 'DA LI STE IKADA UPOZNALI OSOBU KOJA IMA DVA ŽIVOTA?' Da se naježiš! Ovako je hrabra Dijana opisivala početak svoje TEŠKE BORBE! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Nakon vesti o njenoj smrti, njeni bliski ljudi, kao i mnoge poznate ličnosti, oglasili su se na društvenim mrežama ovim povodom. Jedan od njih bio je i Dijanin bivši dečko, Stefan Karić, koji je napisao emotivnu poruku posvećenu Milojkovićevoj. Na Instagramu se zatim oglasio i njegov otac, Osman Karić, koji je u svojoj objavi pokazao koliko je voleo Dijanu.

Tamo gde si ti, pre ili kasnije doći ćemo svi, tamo na nebeskom svodu odakle gledaš u zemlju, vatru i vodu, tamo gde su sada oči tvoje, lebdiš kroz oblake plave boje, tamo si sada ti, doći ćemo jednog dana svi, tamo gde imaš slobodu, tamo na nebeskom svodu, tamo si ti i znaj da te volimo Karići svi. Jednoga dana, tamo među zvezdama, srešćemo se svi. Neka ti je večna slava, Dijana - napisao je Osman.

Pročitajte još: 'NIKAD NEĆU PRESTATI DA TE VOLIM' Nakon vesti o Dijaninoj smrti, oglasio se Stefan Karić! Njegove reči cepaju dušu! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/karic_osman

M.P.

#Dijana Milojković

#Stefan Karić

'