AKTUELNO

Svedok jedne od ovih situacija je i njen sin.

Voditelj Darko Tanasijević je u večerašnjoj specijalnoj emisiji ugostio Draganu Mitar, bivšu zadrugarku koja je pretpela psihofizičko nasilje, ali i Vesnu Stanojević, koordinatorku Sigurne kuće i Marka Đedovića, Draganinog druga i novinara.

Dragana je istakla da je njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović "uterao strah u kosti" njenoj porodici i prijateljima i da je ona ostala zatečena situacijom koju je zatekla nakon "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Prijatelji sa kojima ja pričam ne žele da se eksponiraju. Da li se oni plaše njega, ja ne znam. Dok sam ja bila u "Zadruzi", ja ne znam šta se dešvalo. Moja mama se plaši, on dolazi i preti joj, a ja to ništa ne znam - pričala je Dragana, a onda je otkrila javno kako je prošao njen prvi susret sa Sinišom Dragutinovićem:

Foto: e-stock Miloš Rafailović, Printscreen Facebook

Zvala sam ga pre emisije, nije se javljao. Isvađali smo se najstrašnije. Ja sam dva dana nakon toga pozvala policiju. To psihičko maltretiranje koje sam preživela... Pretio je da ću da letim iz stana, vikao da sam prostitutka - pričala je Dragana, a potom je progovorila kakve oblike fizičkog nasilja je doživela od supruga:

Foto: TvPink Printscreen

Pljunuo me, uštinuo, udario mi je šamar, pa me je vukao za kosu. Jovan je čak i jednoj sceni prisustvovao, vrištao je - priznala je sa knedom u grlu Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'