AKTUELNO

Preživela je užasne scene sa suprugom!

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević u večerašnjoj specijalnoj emisiji ugostio je bivšu zadrugarku Draganu Mitar, koja je odlučila da javno progovori o nasilju u porodici i pokušaju oduzimanju deteta od strane još uvek zakonitog supruga Siniše Dragutinovića.

Dragani su u studiju pružili podršku koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević i prijatelj Marko Đedović.

Foto: TvPink Printscreen

Poslednji put kad je bila policija, prošle godine, tad je on galamio i nije mogao da se obuzda. To njegovo društvo, znaju njega, ali niko ga ne zna iz odnosa muškarca prema ženi. Čovek koji je bukvalno mene uhodio, maltretirao i dalje on ide svojom pričom da je ispravan, a ne znam dokle on misli da doseže njegova moć? Ja iskreno verujem u pravdu i da će ova priča pomoći mnogim ženama, ne mogu više da izdržim da me neko omalovažava. Ja sam i sad bila na korak da pokleknem, nisam ja zlopamtilo. Samo ne razumem zašto radi ove stvari, uvek je mogao sa mnom da razgovara o svemu i to sprovođenje sile, da meni naređuje - ispričala je Dragana.
Da li su usledile njegove preteće poruke i da li sada imaš komunikaciju sa njim - upitao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo u kontaktu od kako mu je izrečena mera zabrane prilaska - odgovorila je Dragana.
Živeli ste u zgradi, da li je neko od komšiluka nešto rekao, pozvao policiju ili pokušao da vam pomogne? Ili smo mi kao narod postali gluvi na sve - upitala je Vesna.
Generalno sa komšilukom se nismo družili preterano, kad se razveo od prve žene, njegova deca su živela sa nama. Ali su se prebacili u drugi stan, pa je imao problem sa ćerkom zbog matematike, mislim da je on nju i udario, pa je imao problem i tamo, komšije su zvali, ili je ćerka pozvala i prijavila policiji. Čovek ima sa živcima problema - šokirala je zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Dragana Mitar

#Zadruga 2

'