AKTUELNO

Progovorila o žustroj svađi sa Sinišom.

Dragana Mitar je nakon samo nekoliko meseci zabavljanja sa Sinišom Dragutinovićem na svojoj koži osetila nasilje. No, uprkos svemu tome ona je odučila da se uda za njega, a onda su nastali veći problemi.

U večerašnjoj specijalnoj emisiji koju vodi Darko Tanasijević, Dragana je otkrila kakvom nasilju je bila izložena, ali i kako je sve to podneo njen petogodišnji sin Jovan, budući da je i on bio svedok jedne žestoke svađe supružnika.

Foto: TvPink Printscreen

Bila je to burna svađa, gde smo se mi svađali u dnevnom boravku. Joca je spavao u spavaćoj sobi, a ta buka ga je probudila, posvađali smo se zbog telefona, ja sam njegov telefon bacila, a on je potrčao za mnom i Jovanom, a mi smo se sakrili u kupatilo. Kosa mi je ostala u vratima u toj trci. On je nasilno udarao u vrata, a mi smo se zaključali u kupatilo. Joca je vrištao. Ja sam se leđima naslonila na vrata, a on je udarao. Nekoliko dana nakon toga, ja sam Jovana uzela i otišla u drugi stan, a on kao samo da je to želeo. Onda je on meni donosio cveće i izvinjavao mi se - pričala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'