AKTUELNO

Ona smatra da nju ne treba da zovu starletom.

Gošća Lee Kiš u Nedeljnom popodnevu Soraja Vučelić objasnila je voditeljki i ostalim gostima šta zapravo znači reč "starleta".

- Iskreno, ne znam u kom su trenutku uveli taj termin. Kad se u svetu neko nazove tako, to je kompliment, jer su to obično mlade, uspešne i lepe devojke koje imaju zanimanje modela i slično. Ali kod nas kako ko prekrši zakon i uradi nešto loše odmah dobije taj epitet. Ne znaju kako nekog da nazovu i onda moraju da stave taj termin i onda razumem potpuno ljude što su zgranuti kad se taj termin pomene, jer ljudi odmah očekuju nešto loše uz to, da je nekog pokrala, da je završila u zatvoru i slično - rekla je Vučelićeva.

Foto: YouTube screenshot

Ona zapravo smatra da mi starlete u Srbiji i nemamo.

- Taj termin je toliko iskrivljen i ne znam zašto su ga doneli kod nas, jer ja mislim da mi, u stvari, nemamo starlete. To su samo iskrivljeni pojmovi dodati devojkama koje stvarno ništa ne rade, a pogrešne osobe su nastradale zbog toga - objasnila je ona.

Tada se u diskusiju uključila i Jelena Golubović.

Foto: YouTube screenshot

- Na zapadu su starlete zapravo glumice koje žele da dođu do bolje, glavne uloge i rade svašta nešto producentima ili menadžerima i zato je ta reč prešla kod nas. I ta reč se i kod nas koristi za žene koje žive od svog tela - rekla je Jelena i objasnila da niko ne treba da se vređa ako zna ko je i šta je zbog naziva koji mu drugi dodele.

Tada je Soraja odlučila da izokola prokomentariše to što je Stanija Dobrojević postala pevačica.

- To bi bilo isto kao kad bi se ozbiljne pevačice ljutile što je epitet pevačica dodeljen nekim novokomponovanim koje stvarno nemaju pojma da pevaju. Danas ne možeš da utičeš na te stvari, ti epiteti treba da te zabavljaju, a ti da svoj posao radiš kako treba - rekla je Soraja.

Autor: V. T.

#Jelena Golubović

#Soraja Vučelić

#Stanija Dobrojević

'