AKTUELNO

Pratite uživo na televiziji Pink od 23 časa!

Ove večeri na televiziji Pink očekuje vas specijalna emisija posvećena bivšoj učesnici druge sezone "Zadruge" Dragani Mitar.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Naime, otkako je izašla iz rijalitija, Dragani se život potpuno promenio. Ona je saznala da je suprug Siniša prevario i započeo život sa drugom ženom, zbog čega je odlučila da se razvede i okrene novi list. Međutim, njeni problemi su postali samo veći.

Ona je pokrenula brakorazvodnu parnicu što je izazvalo gnev u njenom suprugu, a izrevoltiran time odlučio je da započne borbu za starateljstvo nad njihovim sinom Jovanom. Dragana nije želela da se pomiri sa tim da Siniša želi da joj oduzme dete, te je uzvratila kontratužbom. Međutim, to nije sve - Dragana je skupila hrabrost da posle svega što je preživela javno progovori o psihičkom i fizičkom nasilju, pretnji smrću za koje tvrdi da je dobila od Siniše, i pravdu potraži u nadležnim ustanovama.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ove večeri, u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Dragana će progovoriti o svemu i otkriti šta se trenutno dešava u njenom životu i kako se odvija njena borba za starateljstvo nad sinom. Pored nje, u studiju će biti i Draganini prijatelji, koji će posvedočiti o svemu što je doživela kao i koordinatorka Sigurne kuće Vesna Stanojević, koja je jedan od najistaknutijih boraca protiv nasilja nad ženama na našim prostorima.

Foto: Medija centar Beograd

Zato večeras od 23 časa budite uz televiziju Pink jer vas očekuje potresna priča o borbi jedne žene za svoje dete i tema nasilja nad ženama koju nikako ne smemo ignorisati.

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#emisija

'