AKTUELNO

Ovo su svi čekali!

Nadežda Biljić i Tomislav Panić, kao bivši učesnici Zadruge 2 bili su specijalni gosti u emisiji ,,Zadruga - Narod pita". Njihov odnos je do večeras ostao nerazjašnjen, a sve zbog žestokih svađa koje su postale sve turbulentnije.

Voditeljka Dušica Jakovljević odlučila je da među njima razreši situaciju budući da su njih dvoje i više nego simpatični publici, a onda su otvorili sve karte i otkrili šta to predstavlja glavni problem u njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja protiv nje nemam ništa, ja sam svestan nekih stvari. Ja sam svestan kada pogrešim. Inače, ja nisam zlonameran, nego iz neke gluposti nešto uradim - rekao je Toma.
Ja kad te zavolim, mogu da ti dam dušu. Ja mu ne verujem ništa, pritom, kako se prema meni ponašao! Ko je tebi tražio vezu? - pitala je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Ti. Ne znam baš tačno kad. Hoćeš da kažeš da nisi tražila? Bilo je nekih situacija kad sam je stavljao na test, nešto sam razmišljao. Pored nje čovek ne može da dođe do reči! Video sam kakva je situacija, nisam želeo nikoga da žalim, inače, ne želim nikome ni da se dopadnem, da pred kamerama ispadne muškarac. Nije mi se svidelo kako se ponaša. Ja nisam navikao da se tako devojka koja je sa mnom ponaša. Te neke fore i fazone, okej, jeste to interesantno, smešno, duhovito - priznao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

On je navikao na devojke koje ćute kad treba, pričaju kad treba i non - stop se smeškaju. Takođe, navikao je da mu tetoše, da je on centar sveta njegovih devojaka. On je razmažen. Pošto su njegovi testovi krenuli kako su krenuli, ja sam to videla. Mislim da on ne bi mogao da bude centar mog sveta, ja bih trčala samo za svojim sinom - odbrusila mu je Nadežda.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'