AKTUELNO

Poznata pevačica Sandra Afrika imala je saobraćajnu nezgodu kada je jedan automobil udario u njen dok se uparkiravala.

Iako važi za odličnog vozača, popularna pevačica Sandra Afrika doživela je nedavno saobraćajnu nezgodnu koja ju je poprilično uplašila. Kako za Pink.rs otkriva izvor blizak pevačici, ona je u trenutku nezgode bila sama i veoma uplašena:

Foto: Andrej Nihil

-Nakon što je završila snimanje jedne emisije, Sandra se uputila ka muzičkom studiju, gde završava pripreme za svoj prvi studijski album, ali je ispred samog studija doživela neprijatno iznenađenje kada se u njeno vozilo zakucao automobil kojim je vozač nevešto upravljao - počinje razgovor za Pink.rs izvor i dodaje:

- Sandra je, prilikom dolaska u studio, ugledala zgodno parking mesto, a vozač koji je bio parkiran nasuprot njoj želeo je da pokrene svoje vozilo i prilikom isparkiravanja uspeo je da udari njen auto. Drugi vozač se svom silinom zakucao u Sandrin automobil, a ona je najpre bila uplašena, ali se brzo pribrala. Srećna okolnost je da je Sandra veoma sporo vozila jer se tom prilikom uparkiravala i zbog toga je oštećen samo njen auto. Ona se baš uplašila, ali je dobro - otrkio je izvor koji kaže da su pevačica i čovek čiji je automobil udario u njen brzo rešili problem.

Foto: Andrej Nihil

- S obzirom na to da je bio kriv, jer nije obratio pažnju niti ukapirao da je Sandra zauzela do tada prazno parking mesto, pa ju je slučajno udario. Dešava se. Nije pravila dramu, na licu mesta su se najnormalnije dogovorili oko svega, razmenili brojeve i nastavili svako svojim putem - ispričao je za Pink.rs izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Instagram

Bilo, pa prošlo

Kako bismo proverili da li je dobro pozvali smo Sandru koja nam je potvrdila informaciju, ali i da je dobro nakon svega.

Sve je okej. Jeste, tačno je, čovek nije obratio pažnju, nije gledao i zakucao se otpozadi u moj auto na parkingu, ništa strašno. Svi smo dobro, nema tu ni neke velike štete. Čula sam se posle toga sa njim, sve smo regulisali, tako da - nema potrebe da brinete. Ja sam već van zemlje, otputovala sam, tako da vam je jasno da sam dobro - ljubazno nam je rekla pevačica.

Autor: D. Tanasijević

#Sandra Afrika

#Saobraćajna nesreća

#pevačica

'