AKTUELNO

Ne biste je prepoznali!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović osvojila je muzičku scenu u regionu lepotom i talentom i stekla veliki broj fanova. Od devojčurka iz male sredine pretvorila se u jednu od najpopularnijih pevačica u regionu.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Muzičku karijeru počela je veoma mlada, sa svega 15 godina, hitovima "Cvetak zanovetak", "Lepotan" i "Cipelice". Na početku karijere imala je kraću stepenastu frizuru, ali već u filmu "Nečista krv" gde joj je bila poverena uloga Koštane, imala je dugu crnu kosu.

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

Ceca je 90-ih pratila modu, baš kao i danas. Tada su u trendu bile kreacije jarkih boja, upadljiv nakit, a pevačica je nosila rep. Udajom za Željka Ražnatovića Arkana njen stil je počeo drastično da se menja. Tada je skratila kosu, a premijerno ju je predstavila pesmom "Nije monotonija". Dok je imala kratku kosu, Ceca je povremeno nosila crvenu periku sa kovrdžama. Godine 1997. izdaje album "Maskarada" a sa njim i novi imidž.

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Ražnatović

Godine 2006. je napravila veliku promenu kada je reč o njenom izgledu i svoju tamnu kosu prefarbala u plavo. To je bio veliki šok za njene fanove, koji su bili podeljeni u mišljenju.

Foto: Printscreen YouTube/Svetlana Ceca Raznatovic

Ipak, Ceca nije dugo bila plavuša. Posle samo nekoliko meseci pevačica je vratila staru boju po kojoj je bila prepoznatljiva. Godine 2011. je uradila popularni "ombre" i posvetlila samo krajeve. Ceca je potom imala smeđu kosu, čas do ramena, a čas ju je za potrebe nastupa uz pomoć klipsa produžavala, da bi onda dodala i šiške.

Za posebne događaje Ražnatovićeva nosi elegantnu punđu.

Danas, Ceca ima dugu smeđu kosu, a da li će uskoro napraviti neku promenu preostaje da vidimo.

Foto: E-stock

Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

'