AKTUELNO

I ona želi da uplovi u muzičke vode!

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" Aleksandra Subotić trenutno odmara u Crnoj Gori, a kako je najavila, uskoro će se oprobati kao pevačica. Ona je spremna da po povratku sa odmora počne da snima pesme jer je već zakazala nekoliko nastupa za kraj avgusta.

Foto: Printscreen Instagram

Subotićeva će definitivno krenuti stopama Lune Đogani i Kije Kockar, koje se pre učešća u rijalitiju nisu bavile pevanjem, a u svemu tome će joj pomoći majka Ljuba Pantović sa kojom je izgladila odnose tokom boravka u ''Zadruzi 2''.

Imaću najveće hitove! Ma, biću bolja od Kije, ali i od Lune. Razvaliću ih obe. Već imam menadžera i mama mi pomaže u svemu - rekla je Aleksandra, a onda je priznala da ne želi da je narod pamti kao rijaliti učesnicu:

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Neću da me pamte samo kao rijaliti zvezdu, definitivno postajem pevačica. Dogovorila sam snimanje pesama i već sam zakazala nekoliko nastupa za kraj avgusta - istakla je ona.

Da li ima razloga da strahuju Kija i Luna, ostaje da vidimo nakon što poslušamo pesme i Aleksandrine pevačke sposobnosti.

Kija obara sve rekorde

Podsetimo, Kristina Kija Kockar nanizala je brojne muzičke uspehe posle pobede u prvoj "Zadruzi". Najpre je snimila duetsku pesmu "Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama, sa kojima je oborila trending listu Jutjuba i počela da nastupa širom regiona i dijaspore. Naredni korak joj je bio samostalni singl - balada "Potpis", koja opisuje njen emotivni život. Usledio je duet sa Stojom "Ko bi rekao", kao i singlovi "Amorova strela" i "Zlatan", koji je objavljen pre nekoliko dana. Kija je do sada dobila više prestižnih muzičkih nagrada, a takođe bila je i članica žirija "Pinkovih zvezdica - All Stars" i "Pinkovih zvezda - All Talents".S druge strane, Luna Đogani snimila je dve pesme koje planira uskoro da objavi.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

'