AKTUELNO

Usnimili smo bivšu zadrugarku kada je najmanje očekivala!

Atraktivna zadrugarka Ana Korać ušla je u prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima i oduzela dah mnogim muškarcima. Tako je bilo i kada je ušla u "Zadrugu 2", a na njene čari nije ostao imun ni David Dragojević, koji je zbog nje javno prekinuo svoju vezu sa Aleksandrom Subotić.

Pročitajte još: Pitali smo Marijanu da li joj je Stanija čestitala rođendan: Ono što je Dobrojevićeva uradila RAZOČARAĆE MNOGE (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Koraćeva svojim izgledom pleni i na društvenoj mreži Instagram, gde svoje verne pratioce, kojih ima preko 220 hiljada, često počasti atraktivnim fotografijama. Međutim, postoje i oni koji je ne vole, pa često na loš način komentarišu njene fotografije. Mnogi je optužuju i da previše fotošopira svoje slike, jer smatraju da je to nepotrebno.

Foto: Pink.rs

Sinoć, pre emisije "Zadruga - Narod pita", u kojoj je Ana bila gost zajedno sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, Koraćeva je objavila fotografiju koja je uslikana u zgradi televizije Pink. Paparaco ekipe portala Pink.rs uhvatio je trenutak dok Ana obrađuje svoju fotografiju pre objavljivanja. Koraćeva je korigovala bradu, a zatim smanjila obim svog struka.

View this post on Instagram

💣🔥

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

Da li Ana preteruje sa obradom, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta, pa procenite sami.

Pink.rs

#Ana Korać

'