AKTUELNO

Ljubavna priča jedne od najpopularnijih pevačica u regionu raznežiće sve.

Na današnji dan pre deset godina popularnoj pevačici Seki Aleksić promenio se život iz korena, kada joj se desio susret i prvi poljubac sa njenim sadašnjim suprugom, bivšim bokserom Veljkom Piljkićem.

Njihova veza je trajala godinu dana, a onda su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Domaćoj javnosti je poznato da su se njih dvoje susreli sa velikim iskušenjem koji je njihovu ljubav stavio na veliki test.

Foto: Pink.rs/Miloš

Seka i Veljko su se godinama borili za potomstvo, a pevačica nije krila svoju tugu toga što su pokušaji da zatrudni bili neuspešni. Bez obzira na sve, Veljko je bio njena najveća uteha i podrška u tim teškim trenucima koje su delili u četiri zida.

Nada koju su polagali u savremenu medicinu koja bi im pomogla da se ostvare kao roditelji se isplatila kada je Aleksićeva na svet donela sina Jakova koji će u septembru napuniti tri godine.

Vest o njenoj trudnoći obradovala je sve njene obožavaoce, bliske prijatelje, ali i sve kolege sa javne scene, a Seka je bila odlučna da sa majkama koje su imale slične probleme podeli neka svoja iskustva i na taj način ih ohrabri da nikada ne odustaju od svojih želja.

Foto: Printscreen Instagram/seka_aleksic

Na radnost svih, Seka je pre nekoliko meseci ponovo obradovala javnost vešću da je ponovo u blagoslovenom stanju i da će sledeće godine roditi dečaka, kome će dati ima Isak.

Podsetimo, Seka i Veljko su na rukama istetovirali dan kada su se prvi put poljubili, na šta bi se retko ko od njenih kolega usudio.

K.Ristić

#Seka Aleksić

'