AKTUELNO

Ne mari za tuđe komentare.

Večerašnji gosti voditelja Ognjena Amidžića u poslednjoj emisiji "Amidži šou" u jedanaestoj sezoni su Maja Berović i Aca Lukas. Njih dvoje su sa voditeljem podelili utiske sa snimanja spota, otkrili kako je došlo do saradnje, ali i kako stoje na emotivnom planu.

U jednom delu emisije, voditelj je postavljao svojim gostima pitanja koja su pristigla za njih na društvenoj mreži Instagram.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je tačno da si trebao pesmu "Problem" da snimiš sa Natašom Bekvalac - pročitao je voditelj pitanje Lukasu koje je stiglo putem Instagrama.
Nije trebalo, samo je Maja bila u opticaju, ni sa kim nisam pregovarao - odgovorio je on.

Foto: TvPink Printscreen

Kako te nije bilo sramota da se ljubiš sa novom devojkom pred medijima - glasilo je naredno pitanje za Lukasa.
Ja se nisam ljubio pred medijima, ljubio sam se sa svojom devojkom, a to što su videli mediji to je njihov problem. Je l' to neki problem što sam se ja ljubio? Neko ne može da se ljubi ni privatno, jer nema koga da ljubi, ja uvek imam. Kad imam, ja ljubim - rekao je Aca.

Foto: TvPink Printscreen

Sa kim bi volela da uradiš duet od pevačica - glasilo je jedno od pitanja za Maju.
Imam tri dueta sa Džalom i Bubom, sa Acom i sa Leonom, iskreno nisam razmišljala - rekla je Maja i istakla da planira nove duete sa Džalom i Bubom.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TADA SU SE JOŠ SKRIVALI! Pre nego što su svima priznali da su se pomirili u emisiji 'Zadruga - Narod pita', Luna i Marko URADILI OVO! (PAPARACO)

D. B.

#Aca Lukas

#Maja Berović

'