AKTUELNO

Ne želi da je više povezuju sa Slobom.

Voditelj Milan Milošević ugostio je u studiju Lunu Đogani i Marka Miljkovića. Oni u emisiji "Zadruga - Narod pita" razgovaraju sa Milanom o svemu onome što zanima vernu publiku koja ih je deset meseci danonoćno pratila, a i gledaoci imaju priliku da se uključe u program uživo i postave pitanja Luni i Marku.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pušten je video-prilog čiji je glavni akter Luna, koja je doživela nervni slom nakon gostovanja Slobe Radanovića na žurki u "Zadruzi 2".

Foto: TvPink Printscreen

Da (teško mi je svaki put kada gledam). Sada mi je tata napisao, teško mi je što sam sebi dozvolila da budem ovakva. Mami i tati je teško palo što sam dozvolila sebi da budem ovakva. Fuj! Ne želim ime da mu spomenem. Taj čovek je meni ovo uradio, da se ovako osećam. On se ograđuje od mene, ponaša se kao da se stidi što je bio sa mnom, kao da sam ja njegova najveća greška. On je mene izabrao, kleo se u mene - pričala je drhtavim glasom Luna, pa nastavila.
Šta sam ja očekivala da će da uradi meni, kada je njoj (Kiji) to mogao da uradi. Ostavila sam to iza sebe, veruj mi, ne želim da me povezuju sa tim čovekom. Ja ne znam ko je on, kako se zove, odakle je. Gledala sam šta je pričao, kao da sam ja njega maltretirala, kao da sam ja njega zeznula. Kao da sam ja najgora na svetu, a da je morao da bude sa mnom - dodala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona kada joj neko loše radi, ona se još više nervira, a ja čistim. Kada ti rade te neljudske postupke, čistiš ih - prokomentarisao je Marko.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'