AKTUELNO

Pevač osuo paljbu po bivšoj zadrugarki.

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević ugostio je večeras bivše zadrugare Draganu Mitar, Lepog Miću i Lazara Jeremića i sa njima obavio veliki intervju u kome su sumirali utiske boravaka u Beloj kući, kao i sve ono što se izdešavalo nakon završetka "Zadruge 2".

Voditelj je upitao Lazara zašto je po njegovom mišljenju Ani Korać i Davidu Dragojeviću potrebno obezbeđenje koje ih prati u stopu.

Foto: TvPink Printscreen

To je sasvim normalno, dobijali su pretnje, morali su sebe da zaštite. Po kafićima ne ide obezbeđenje za njima, ali pošto svi znaju da oni dolaze ovde potrebno im je obezbeđenje - sa Lazarevim mišljenjem se nije slagao Mića, pa je dao svoj sud:
Pa i meni prete, pa mi ne treba obezbeđenje. To je malograđanstvo. Čega se bojiš, šta? Anu će dirati neko, šta? - suprotstavio mu se Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Mića priča gluposti. Taj Mijatov je rekao da su ga pretukli kao mačku, Ana je rekla da nema veze sa tim. Neko ga je pretukao, jer su možda gotivili Anu. Ana nema veze sa tim - uzvratio mu je Jeremić.

Foto: TvPink Printscreen

Lazar je slagao da je zaljubljen u Lunu. Laže kao pas! Zato su on i David prijatelji jer obojica lažu. Ovo je slobodna zemlja, svako može da kaže šta hoće - vikao je Mića.

U jednom trenutku voditelj Darko Tanasijević je istakao da ga je na privatni broj pozvala majka Ane Korać kojoj očigledno nije prijalo ono što je Lepi Mića pričao o Ani i Davidu.

Ja pričam gde je samo Ana pogrešila, a ona traži krivca u meni. Ja nju nikada nisam prodao, samo sam je kritikovao. Ovde se ja optužujem za sve stvari. Ana je upala u tu priču, trpela tamo ta poniženja. Kada su je pitali da li je živela sa Minom Vrbaški. Ona je trebala da kaže istinu da je živela kod nje, a ne sa njom, jer je u tom momentu bila bez stana. Ona je rekla kako nije bila tamo, a kad ju je Maja prozvala, ona je rekla da jeste - pričao je Mića o Ani.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'