AKTUELNO

Povratak u velikom stilu.

Popuralno TV lice i voditeljka jutarnjeg programa TV Pink Dea Đurđević bila je gošća u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - vikend specijal". Dea je sa voditeljima pričala o svom velikom povratku u "Novo jutro".

Foto: TvPink Printscreen

Hvala, baš je lepa najava. Baš sam srećna što sam kod vas u emisiji zbog svega onog što ste pričali dok sam ja bila odustna, baš ste prave kolege i prijatelji - započela je Dea.

Ona je otkrila da se sada oseća mnogo bolje, kao i da ima osećaj da nikada nije ni pravila pauzu.

Stvarno sam se osećala kao da nikad nisam ni odlazila i kad sam ušla rekla sam: "Kraljica se vratila" tako da to svi znaju i šalili su se posle, kada sam zaista došla u julu. Željko i ja smo obećali u onom snimku da ću se vratiti. Kada sam se zaita vratila, dočekala me i moja režija, svi su tu bili moji - navela je ponosno voditeljka, a zatim podelila i svoje utiske posle prve emisije koju je vodila, nakon pauze od nekoliko meseci:

Foto: TvPink Printscreen

Bilo mi je dobro kad sam zavšila, to je to, jer ni ja nisam znala, moraš da iskušas sebe kad uđeš u studio, tu sam u svom 'sedlu' i to je to.

Voditeljka je priznala i da joj je drago zato što je voljena od stane svih svojih kolega, ali i cele nacije.

Voljena sam u svojoj Srbiji, u svom regionu, to je nešto stvarno prelepo. Svi političari, svi iz tog kruga sa kojim radim, svi su se javili, zatim ljudi iz sportskog neba, i zvezdaši i partizanovci, moram da kažem. Zbog toga sam neverovatno srećna, jer vidiš da možeš. Bila sam sa svojim najbližim ljudima, sa mamom, Mladenom, bakom... Oni su mi bili najbliži, ali sam shvatila i koliko prijatelja imam. Nikada mi nije palo na pamet da će moći da mi se desi to - završava Dea.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Dea Đurđević

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

'