AKTUELNO

Zonjićeva je birala sa kim bi od bivših zadrugara vodila ljubav, koja bi ubila, a sa kim bi ušla u brak.

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić je tokom boravka u rijalitiju "Zadruga 2" imala romansu sa Adamom Đoganijem, ali i sa Tomom Panićem, sa kojim je čak imala i s*ksualne odnose.

Nakon što su se slegle strasti, Marijana je sa ekipom portala Pink.rs odigrala jednu veoma zanimljivu igricu, pa je priznala sa kim bi od ponuđenih bivših zadrugara vodila ljubav, sa kim bi ušla u brak i koga bi ubila.

Foto: TvPink Printscreen

U prvom krugu su se našli Adam Đogani, David Dragojević i Toma Panić. Pred Zonjićevom je bio veliki izazov, a evo kakav je ona izbor napravila.

Zbog svih ružnih reči, ubila bih Tomu. Adam neka bude za brak, on mi je porodičan, a za s*ks David, on je ženskaroš, voli da petlja - rekla je Marijana.

Gagi Đogani, Bane Čolak i Slobodan Batjarević Cobe su se našli u opticaju u drugom krugu, a Marijana je napravila sledeći izbor.

Ubila bih Baneta definitivno. Ne mogu da kažem da je Gagi za s*ks, on je stariji čovek. Imala sam starije momke, ali ne volim da budem sa starijim momcima. Cobeta ću za brak, jer je on u braku, iskusan je - rekla je kroz smeh Zonjićeva.

Foto: Pink.rs/M.Popović

U trećem i poslednjem krugu Marijana je birala između Slobe Radanovića, Anđela Rankovića i Nemanje Đerića Đeksona.

Ubila bih Đeksona. Anđelo je za brak, a Sloba za s*ks - rekla je Marijana, pa priznala da li je čula kakav je Radanović u krevetu.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: ISPROVOCIRAO IH KAO NIKO DO SADA! Marko Marković i Marijana Zonjić OSTALI ZATEČENI, gledalac ipak poštedeo Staniju OVIM REČIMA! (VIDEO)

Ne znam kakav je Sloba u s*ksu, moraću da pitam svoje drugarice - rekla je Marijana kroz osmeh u intervjuu za Pink.rs.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Marijana Zonjić

'