AKTUELNO

Pokušala je da smiri tenziju između njih.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" bivši zadrugari Stanija Dobrojević, Marko Marković, Maja Marinković i Marijana Zonjić odlučili su da se suoče sa gledaocima, a njih je ugostio voditelj Milan Milošević.

Pravu pometnju u samom startu je napravila Marijanina izjava "da je Marko za Staniju klinac i da ne može da joj parira", a osim toga i da mišljenje o Crnogorcu u njegovom rodnom gradu nije pozitivno.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da je on u Crnoj Gori predstavljen kao šminka. Ja ne znam čime se on bavi. Moje mišljenje je da si ti niko bez Stanije. Meni se nikad ovaj dečko ne bi svideo. Evo gledam ga i ne znam šta bi mi se svidelo na njemu. Ja sam tebe ispalila za spot, Lazar mi je bolji - rekla je Marijana.
Rekla mi je da u Crnoj Gori važiš za dečka koji je smešan, u prevodu "indijanac" - otkrila je Maja šta joj je rekla Zonjićeva.
Ti si niko i ništa bez nje, ja smatram da ona može bolje od tebe. Stanija, on se prema mom mišljenju ponaša kao klinac. Smatram da iza Stanije treba da stoji pravi muškarac. Ja vam iskreno želim svu sreću - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana, sve i da to misliš, zar treba da to kažeš ovde pred njim? Iz istog su grada, on mi je dečko, ona mi je drugarica, stavljaju me u neprijatnu situaciju - bunila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAD SE VRATI IZ AMERIKE, MARKO JE DVOJKA: Marijana priželjkuje da Stanija ostavi Markovića! (VIDEO)

Ja sam dobila poruke od Norinih i njegovih fanova, njihove slike, da su bili zajedno i da te je lagao za to - obratila se Marijana Staniji.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Marijana Zonjić

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'