AKTUELNO

Dobrojevićeva iznela svoj stav.

Voditelj Milan Milošević ugostio je večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" Staniju Dobrojević, Maju Marinković, Marijanu Zonjić i Marka Markovića i sa njima razgovara o svemu onome što zanima milionski auditorijum koji je danonoćno pratio dešavanja u Beloj kući. Bivši zadrugari odgovaraju i na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Pušten je video-prilog jedne od svađa između Stanije i Maje koja je nastala zbog Marka Markovića.

Okej smo, izgladile smo odnos, ali ovde sam sve bila u pravu. Smatram da sve što sam rekla, da sam bila u pravu. Muškarac ne treba da bude razlog svađe između nas dve. U toj situaciji nije ispala fer prema meni - prokomentarisala je Maja.
Ona i Marijana su bile moj svet, Čarlijevi anđeli. Kada se desilo to sa Markom, ja sam je pitala da li želi da prekinem komunikaciju sa njim, ona nije želela. Da je rekla, ja bih tada prekinula. Ja sam rekla: "Okej!". Tada je krenuo moj inat prema Vladimiru Tomoviću. Kada je došlo do ove svađe, ja sam tek tada videla da je njoj stalo do Marka. Ja sam nastavila da furam svoju priču sa Markom, to je to - nadovezala se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'