AKTUELNO

Želi da Staniji ponovo bude broj jedan!

Stanija Dobrojević, Maja Marinković, Marijana Zonjić i Marko Marković večeras su gosti u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića. Osim što će bivši zadrugari odgovarati na njegova intrigantna pitanja, gledaoci će takođe imati priliku da se uključe uživo u program i postavljaju im pitanja.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Milan je želeo da Marijana prokomentariše svoj odnos sa Stanijom, kao i objasni da li se druže nakon završetka rijalitija.

Mi smo se čule samo preko telefona, imamo previše obaveza, tu je i njen dečko Marko. Ja moram to da prihvatim, htela ili ne, ona je moja drugarica. Ide za Ameriku, kad se vrati, tad si moja, Marko je dvojka - ispričala je Marijana.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Zonjićeva je zatim nastavila da priča o Crnogorcu, o kome nema lepo mišljenje.

Stanija i ja smo pričale u "Zadruzi", ja smatram da ona može bolje (od Marka), ali ja ću ih podržati. Imam samo da kažem, srećno im bilo - ispričala je Zonjićeva.
Nije joj legao Marko, kao ni moja prva veza. Nema potrebe, ako smo drugarice, da se kaže bilo kakva ružna reč o mom dečku. Na finalnoj žurki nisu mogli da se jave jedno drugom, ja nisam ništa uspela da ispratim - navela je Stanija.
Ja prvi put čujem iz njenih usta sada to - prokomentarisao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Marijana Zonjić

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'