AKTUELNO

U teškom je problemu.

Dragana Mitar, bivša modelsica i učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga 2" je javno iznela prljav veš iz braka sa Sinišom Dragutinovićem, a po izlasku iz rijalitija je saznala da ju je on prevario, pa je zatražila i razvod braka.

Kako je naš portal pisao, Dragani je muž pretio i tražio alimentaciju od 20.000 dinara, a sada želi i da joj oduzme sina, iako su do pre nekoliko dana imali sasvim korektan odnos.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Kako se ovo sve prebrzo dogodilo, Dragana se iz očaja obratila javnosti otvorenim pismom i objavila na društvenoj mreži Instagram zvanična dokumenta o podnetoj tužbi za razvod braka kako bi zaštitila sebe i svog sina.

Foto: Printscreen Instagram

Nisam imala izbora, morala sam da zaštitim sebe i dete, na ovakav način ako ništa drugo. Ne treba dete da odrasta bez majke... Ovako želim da zaštitim više dete, nego sebe. Nije dete krivo što je on takav kakav jeste. Ja verujem u sistem i to da će me država zaštititi, ali više verujem da će zaštititi moje dete, za pomoć sam se obraćala svima ali evo sada i medijima. Svedoci smo svakodnevnog nasilje ovih dana... Hvala svima na podršci - napisala je uplašena Dragana.

Pročitajte još: DIDI DŽEJ U ULOZI MODNOG SUDIJE: Bez dlake na jeziku ocenila Kiju, pa otkrila do sada nepoznate detalje o Luni i Anabeli (VIDEO)

Nakon toga objavila je i tužbu koju je dobila i u kojoj njen suprug traži da jedini on bude staratelj deteta, a u prilog tome govore i fotografije ispod teksta.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Dragana Mitar

'