AKTUELNO

Bilo joj je teško dok je gledala.

Voditelj Milan Milošević ugostio je večeras Anu Korać i Davida Dragojevića i sa njima obavio veliki intervju u kome su njih dvoje sumirali utiske boravaka u Beloj kući, kao i sve ono što se izdešavalo nakon završetka "Zadruge 2". Publika je takođe imala priliku da se uključi uživo u program i postavi pitanja Koraćevoj i Dragojeviću.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Nakon što je David pričao o svojoj porodici, pušten je prilog o situacijama iz Bele kuće kada Koraćeva i Dragojević nisu imali podršku njegove majke Biljane Dragojević. Ana je u jednom trenutku počela da plače, a David je prišao da je uteši.

Foto: TvPink Printscreen

Kad se setim kroz šta smo sve prošli... Taj poziv, meni je to odvratno. Moja mama se razbolela, baš su joj teško pale i te uvrede i ti natpisi i kada je morala da sluša moje svađe. Kada mi je bilo teško, ja sam se i folirala da mi je sjajno. Kroz pakao smo prošli, ali izborili smo se - rekla je Ana, pa otkrila da li bi živela u Davidovoj porodičnoj kući.
Ja te ružne klipove neću da gledam, samo hoću da živim sa njim i da budemo sami. Odgovara mi da budemo sami u stanu - dodala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

David je zatim odgovorio na pitanje šta bi uradio da je morao da bira između Ane i svoje majke.

Ja Anu nikad ne bih ostavio, ali sa roditeljima ću imati komunikaciju. Neću ja živeti sa mamom, nego sa svojom devojkom - rekao je David, pa odbio da priča o odnosu sa bratom još jednom.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

#Biljana Dragojević

#David Dragojević

'