AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno kada je čula pitanje gledaoca.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića gostuju Ana Korać i David Dragojević, čija je veza proteklih meseci potresala velelepno imanje u Šimanovcima. Tokom programa oni su odgovarali na pitanja koja im je Milan postavljao, ali i na pitanja gledalaca koji su uključivali uživo u program.

Jedan od njih je još na početku razgovora naišao na Davidov ne tako lep odbrambeni mehanizam, što ga je izrevoltirao.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Hteo sam da je pitam, četiri glave za noć ili je promenila tarifu - postavio je gledalac škakljivo pitanje.
Ja ću da ti odgovorim, batice. Je l' imaš mamu? Ja ti mami mogu dati pet glava - odgovorio je David.
Čekamo te ispred "Zadruge", imamo obezbeđenje, pa dođi. Došli smo ovde na Pink sa obezbeđenjem - dobacila je Koraćeva.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Tokom razgovora sa voditeljem Milanom, Dragojević je otkrio šta mu se desilo sa telefonom. Naime, tvrdi da mu je neko hakovao mobilni, te da su ih pratili putem istog.

Meni je neko upao u telefon, jedan moj prijatelj radi na tome. Znam ko su ljudi, slušaju oni mene. Ušli su na moj telefon, skroz gledaju Vajber, šta radim... To nije naivno, da te neko prati, to je krivično delo. Ja se ne plašim - otkrio je Dragojević.
David ne voli da ide sa mnom, ne voli kada idem kasno. Prijavili smo u policiji jednog dečka, koji se stalno vrti oko naše zgrade. Sutra prelazimo u novi stan, uzeli smo novi - ubacila se Koraćeva, koja je potom opet progovorila o osobama zbog kojih će pravdu potražiti na sudu: "Jedva čekam da im stignu tužbe. Nema nijedna slika gde se ja ljubim sa njim, sve je prijavljeno u policiji, ja sa tim nemam ništa. Za davanje para, sve sam to prijavila u policiji" - objasnila je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

O. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'