AKTUELNO

Koraćevoj nije bilo svejedno.

Ana Korać i David Dragojević su večerašnji gosti voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - Narod pita". Ovaj ljubavni par je počeo da živi zajedno nakon završetka "Zadruge 2", a ove noći su pred milionskim auditorijumom otkrili sve detalje njihovog zajedničkog života.

Ovom rijaliti paru je u jednom trenutku tokom emisije prikazan snimak kratke romanse Ane i Marka Markovića, a David je sve vreme gutao knedle i smeškao se dok je ovo gledao, a nakon odgledanog videa oboje su prokomentarisali kako gledaju na sve ovo.

Foto: TvPink Printscreen

Nije se ponašao kao da je moj dečko, išao je od kreveta do kreveta. To je bila neka tinejdžerska veza - rekla je Ana.
Ovo nije ljubav, ja sam njena ljubav. Simpatisali su se samo. Nisam ljubomoran, ona je moja ljubav, ja njena - dodao je David.
On je fin i kultran dečko, ali nije za mene. Kad sam bila napolju, ja Davida nisam videla, nakon deset dana sam se zaljubila. Prvo mi se svideo Aleksa, a onda je drugi dan kada sam ja ušla meni prišao David - nastavila je Ana da priča kako je došlo do hemije između nje i Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

David je potom istakao kako je veza sa njegovom bivšom verenicom počela da se gasi.

Kada sam se vratio iz Amerke ugasila se ta strast. Gušila me je. Ja se ni sa kim nisam družio. Mnogo je drugačija moja veza sa Anom nego sa Aleksandrom. Ana je ljubav mog života - nastavio je Dragojević.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Pročitajte još: PUKLO NAJVEĆE PRIJATELJSTVO ZADRUGE 2? Marijana progovorila o Staniji, a evo da li su se čule i videle nakon izlaska sa imanja! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'