AKTUELNO

Smatra da David nije kriv za to što se udaljila od prijatelja.

Ana Korać i David Dragojević večeras gostuju u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Milana Miloševića, a u program se uključuju i gledaoci. Koraćeva i Dragojević odgovaraju na intrigantna pitanja i govore o svim dešavanjima koje zanimaju milionski auditorijum koji je proteklih deset meseci pratio najgledaniji rijaliti "Zadrugu 2".

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Milan je spomenuo da mnogi bivši zadrugari komentarišu da ju je David odstranio od prijatelja i da im se više ne javlja, a Koraćeva je imala opravdanje i za to.

Ne koristim svoj telefon, nemam svoj broj, svoj Instagram, sve što koristim je Davidov telefon... Javiću se. Hoću lično da pitam svoje prijatelje da li je istina da su me ogovarali, Sanju i Matoru, tako da, nemam svoj telefon, sutra ga uzimam, sutra ću sve - pravdala se Ana.
Pravi prijatelj ne može da te javno pljuje, nisam je odvodio od prijatelja - pravdao se Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je ispričala i kako se izmirila sa Davidovom mamom, Biljanom Dragojević.

Kada smo izašli, njegova mama je bila na finalu, bilo je neprijatno zbog svega. Izvinila mi se, pričala mi je o svojoj strani, zašto je to govorila... Razumem je sa druge strane. Dok je Aleksandra bila sa detetom u kući, tako je pričala. Moja mama je rekla da ona neće ući u našu kuću jer je mislila da će ona uvek biti protiv nas. Popričale su o svemu, totalna je konfuzija bila, sve i svašta se izdešavalo - navela je Koraćeva.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Ana Korać

'