AKTUELNO

Koraćeva ne želi da joj ostane dužna.

I posle "Zadruge" - "Zadruga"! Gledaoci TV Pink ove večeri imaju mogućnost da uživo prate novo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" čiji je večeras domaćin Milan Milošević, koji je ugostio Anu Korać i Davida Dragojevića.

David je pred milionskim auditorijumom prevario Aleksandru Subotić i uplovio u vezu sa Anom, a Koraćeva je samo na kratko prokomentarisala trenutak sa superfinala kada je David napuštao Belu kuću i rekao Ani da je čeka, a Aleksandra je dobacila "tako je i mene čekao".

Foto: TvPink Printscreen

Nju ne komentarišem. Mi smo imale tu svađu, kad god je ona krenula na mene, ja sam joj uzvratila - rekla je kratko Ana, a onda je David priznao da uživa u vezi sa Anom, pa se osvrnuo na svoj odnos sa bivšom devojkom:

Foto: TvPink Printscreen

Tata mi je poslao poruku i našu sliku (moju i Aninu) i rekao da smo slatki. Drago mi je što imam podršku meni dragih ljudi... Ja sam sa njom (Aleksandrom) ušao unutra, napadali su je i otac i majka, kako ja da joj okrenem leđa - rekao je Dragojević, pa istakao zbog čega se najviše kaje:

Foto: TvPink Printscreen

Kajem se samo što nisam na vreme raskinuo. Ona je ušla sa ciljem da ispadne žrtva. Izašla je prepiska da je ona renovirala lokal i da je ona radila stepenice. Sve što je bilo u toj sobi... Ona sa tim lokalom nema ništa! Bila je priča da je ona kupila mojoj mami lokal, to nema veze sa vezom - dodao je on.

Pročitajte još: OMOGUĆILA SAM IM ONO ŠTO SEBI RANIJE NISU MOGLI! Luna otkrila šta misli o Marku i Slobi, pa poručila: DRAGO MI JE ŠTO SAM IM POMOGLA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

'